Besked fra Christian Freitag vedr. sygemelding

Kære alle

Jeg har desværre fået lymfekræft, og skal derfor igennem et langt behandlingsforløb på Herlev Hospital, der starter tirsdag den 23. marts. Jeg kan derfor ikke arbejde i klinikken i den kommende periode, der formentlig strækker sig til omkring 1. december 2021.

Efter påske starter praktiserende læge Kirsten Vaarst som planlagt, og sammen med Tina Brolykke Nielsen, som har været her siden november, vil de være her fast i klinikken. Jeg arbejder på at få en tredje, også erfaren, læge tilknyttet. Det vender jeg tilbage med.

Heldigvis har vi jo også Majken, Charlotte og Susanne, som mange af jer kender.

De næste uger vil der nok være et par kalenderændringer, men derefter regner vi med, at klinikken kører, som I kender den.

Jeg har heldigvis en god familie og et ellers godt helbred, så min plan er at komme godt igennem det, selvom det bliver en hård periode.

Pas godt på jer selv og klinikken mens jeg er væk.

De bedste hilsner

Christian Freitag, Holte 19.marts 2021