Velkommen til patienterne fra Lægehuset Trørød

Mandag d. 13. juni åbner klinikken i nye lokaler på Kongevejen 356 i Holte for alle patienter, der er tilknyttet enten Holte Lægehus eller Lægehuset Trørød (Merete Østergaard). Stort velkommen til Merete, Louise og Rikke – Vi glæder os til at arbejde sammen med jer - og ikke mindst stort velkommen til alle de patienter, der flytter med Merete, Louise og Rikke til Holte.

Vi skal gøre hvad vi kan, så I føler jer velkomne og godt hjulpet i Holte.

De nye lokaler er også nye for os. Vi har brugt lang tid på at forberede dem. Der kommer sikkert et par overraskelser i starten, men på mange måder er lokalerne mere tidssvarende for både personalet og brugerne, så vi glæder os til at komme i gang.

Har du spørgsmål til klinikken er du altid velkommen til at ringe eller skrive – eller spørge os, når du kommer forbi.

Vi håber at alle bliver glade for de nye omgivelser.

Venlige hilsner

Alle os i Holte Lægehus.