Influenzavaccination pr. 1. oktober 2021

Vi holder åbent for influenzavaccination på følgende dage.

  • Fredag den 1. oktober kl. 8 - 10
  • Mandag den 4. oktober kl. 10:15 - 12
  • Onsdag den 6. oktober kl. 16 - 17:30

OBS Det gøres opmærksom på, at vi fra fra 1. oktober til og med 24. oktober 2021 udelukkende må vaccinere personer fra en af risikogrupperne. Dette for at sikre, at der er et tilstrækkeligt antal vacciner til vaccination af risikogrupper. Derefter vil vaccination af personer uden for disse grupper være mulig, i det omfang der er vacciner til rådighed.

Man kan møde op i ovenstående tidsrum uden tidsbestilling. Kør blot dit fysiske sygesikringsbevis igennem kortskanneren og man vil blive kaldt ind efter tur. Selvom der måske er flere der venter, går det som regel hurtigt med at vaccinere.

Man kan også booke tid til vaccination, hvis man foretrækker et andet tidspunkt.

Nedenfor er sundhedsstyrelsens information om influenzavaccination og information om hvem der anbefales vaccinen.

Influenza er en virusinfektion, der kan ramme alle. Influenza er hyppigst i vintersæsonen. For nogle kan sygdommen være særligt alvorlig og udvikle sig livstruende. Fra 1. oktober kan du gratis blive vaccineret mod influenza, hvis du er fyldt 65 år, gravid i 2. eller 3. trimester, lever med en kronisk sygdom eller på anden vis er i særlig risiko.

I år anbefaler Sundhedsstyrelsen desuden, at sundheds- og plejepersonale og børn i alderen 2-6 år bliver vaccineret mod influenza.

For yderligere information om de forskellige grupper der anbefales vaccination mod influenza klik da her for mere information.

Influenzavaccination af personer der ikke er blandt de grupper Sundhedsstyrelsen anbefaler vaccine

Hvis du ønsker at blive vaccineret mod influenza og ikke er i en af risikogrupperne kan du købe en vaccine hos os fra den 25. oktober og så længe vi har dem på lager.

Man kan enten booke en tid til vaccination eller møde op uden tidsbestilling i nedenstående tidsrum.

  • Mandag den 25. oktober kl. 8 - 9
  • Onsdag den 27. oktober kl. 16 - 17:30

Kør blot sygesikringsbeviset igennem kortskanneren og man vil blive kaldt ind efter tur.