Personale

Charlotte Schmidt<br>(f.1982)

Charlotte Schmidt
(f.1982)

Jordemoder

Ansat i lægehuset siden februar 2016. Charlotte har arbejdet som jordemoder på Hvidovre hospital og har arbejdet med både gravide, fødende og barslende. Charlotte har mange forskellige funktioner i lægehuset; både kliniske undersøgelser og konsultationer med borgere med kroniske sygdomme, gravide og børn samt telefonbetjening.
Charlotte bor selv i Holte med sin kæreste og 3 børn.

Fridag tirsdage.

Susanne Salmonsen<br>(f.1961)

Susanne Salmonsen
(f.1961)

Sygeplejerske

Ansat i lægehuset siden januar 2018.
Susanne har bred erfaring både fra sygehuse og hos praktiserende læger. Dertil har Susanne stor erfaring med vaccinationer, da hun både har arbejdet for en vaccinationsklinik og undervist i både børne- og rejsevaccinationer gennem flere år. Susanne har mange forskellige funktioner i Lægehuset: Egne konsultationer med borgere med kroniske sygdomme, kliniske undersøgelser, børn og telefonbetjening.
Susanne bor i Birkerød med sin mand og har 3 voksne sønner.

Fridag fredage.

Majken Valsted Schmidt<br> (f. 1979)

Majken Valsted Schmidt
(f. 1979)

Lægesekretær

Ansat i lægehuset siden maj 2020. Majken har arbejdet i Sygeforsikringen Danmark, på sygehuse i København og i en speciallægepraksis i Nordsjælland. Majken står for meget af telefonbetjeningen, vores administrative opgaver men hjælper også til med kliniske opgaver som blodprøver, urinundersøgelser og lungefunktionsundersøgelser.
Majken bor i Nordsjælland med sin mand og 3 børn.

Fridag onsdage.

Noah Westh<br> (f. 2001)

Noah Westh
(f. 2001)

Medicinstuderende

Noah hjælper ved telefonen og med forskellige laboratoriefunktioner.
Han har arbejdet i Allinge Lægehus de sidste 2 år.